Szabadidő központ Mozsgón

Mozsgó Közösségi tere tovább épül és bővül. A  tavalyi évben a gyermekek részére új játszótér került átadásra, melyet már használatba vettek; napsütéses napokon, a hideg ellenére, nagyon népszerű. Központi elhelyezkedése ideális a szabadtéri mozgásra, játékra. A szülők rendszeresen látogatják gyermekeikkel a játszótér területét, ez számunkra hatalmas öröm.

 Ezt szerettük volna fokozni a felnőttek számára kialakított szabadtéri mozgásközponttal. Ezúttal 176 m2 alapterületen kültéri kondipark létesítésén dolgozunk, mely a már meglévő és használatba vett játszótér mellet kapott helyet. Célunk hogy a gyerekeknek és a felnőtteknek is kellemes szabadtéri kikapcsolódási lehetőséget nyújtsunk. Az egészséges életvitel, a mozgás nagyon fontos a mai világban.

 A kondiparkot elsősorban a felnőttek használhatják, de természetesen lesznek olyan eszközök, melyeket a gyermekek is szabadon kipróbálhatnak felnőtt felügyelete mellett. Kapacitása nagy, egyszerre akár harminc ember is sportolhat egy időben.

 A betonozási munkálatokkal február végére teljesen elkészültünk, erre kerül egy rekortán gumiszőnyeg réteg, mely olyan gumi anyag, ami az esések és ütések tompítására alkalmas. Így az esésekből adódó sérülések nagy százalékát kivédhetjük.

 A park többfajta eszközeinek köszönhetően, bárki megtalálhatja a számára megfelelő mozgásformát, a nyújtó gyakorlatoktól az aktív sportélményig. 

 SPORTRA FEL!