„Őszikék” Nyugdíjas Klub rendezvénye

Hagyományainkat őrizve idén már e tavaszi hónapban megtartottuk az éves nyugdíjas klubok találkozóját. A környező klubok tagjait meghívtuk a mi közösségi házunkba.
    Már év elejétől készültünk az eseményre. Minden összejövetelünkön született egy-egy ötlet, amely azt szolgálta, hogy vendégeink jól érezzék magukat, és maradandó élményekkel gazdagodjanak. Művelődési házunk befogadó képessége meghatározta a meghívható vendégek számát. Arra is ügyeltünk, hogy kényelmesen elférjenek a megterített asztalok körül és tánchoz is maradjon hely. 9 klub tagjai vettek részt április 27-én, rendezvényünkön (140 fő).
    Délurán 16 órától fogadtuk a meghívottakat finom házi pálinkával, likőrökkel, friss pogácsával, kaláccsal. A terített asztalokon Szabados Magdi kék nefelejcsei és a meggyújtott illatgyertyák fokozták a hangulatot.
    Vendégeinket Gajákné Marika klubunk vezetője köszöntötte, majd a nyugdíjas klubok tagjai énekkel, versekkel, gitárkísérettel, előadott dalokkal emelték a hangulatot. Zenészünk Bozsányi Gyula szolgáltatta a talpalávalót. A műsorszámok végén csillogó szemekkel, közösen kézen fogva, elénekeltük a „Szeressük egymást gyerekek” című dalt.
    A születésnapját ünneplő Dombos Editet hímzett terítővel, melyet Vatulikné Margit készített és Szabadosné cserepes virágával köszöntöttük. Zenészünk eljátszotta a „Boldog születésnapot” című dalt. Mivel Valéria nap volt, Bilanicsnét és egy vendéget is köszöntöttünk az „Azért vannak a jó barátok” című számmal.
    A vacsorát az iskola konyháján készítették, melyet 18 órakor szolgáltunk fel. Az asztalon Horváth Tibi díjnyertes borai vártak arra, hogy vendégeink jókedvre derüljenek tőle. Üdítők, ásványvíz és kávé bővítette a kínálatot. Vacsora után saját készítésű süteményekkel kedveskedtünk.  Tombola tárgyaink közül sikert arattak Vatulikné hímzett terítői és Szabadosné csillogó levelű cserepes virágai.
    A táncmulatság 23 óráig tartott. A visszajelzések jó érzéssel töltöttek el bennünket, hisz mi is igyekeztünk azért tenni, hogy mindenki jól érezze magát. Köszönjük a Képviselő-testület tagjainak, hogy megtiszteltek bennünket jelenlétükkel. Úgy gondoljuk, az ilyen rendezvények ÉLETET ADNAK AZ ÉVEKNEK.
Perecz Lászlóné klubtag