GENERÁCIÓK NAPJA

Örülök, hogy így együtt vagyunk, hogy Önöket köszönthetjük.

Minden évben egy nap az idősekre fókuszálunk, de ez nem jelenti azt, hogy csak ezen a napon figyelünk Önökre. Hiszen fontosak számunkra a tanácsaik. Úgy kell élnünk, hogy legyen múltunk. Ezt a múltat ettől a generációtól kaptuk: a bölcsességet, a munkaszeretetet, a kitartást. Önök nem panaszkodnak, teszik a dolgukat, hiszen ettől érzik hasznosnak magukat. Olyan példát mutatnak számunkra, melyből töltekezhetünk. Településünk életében fontos szerepet játszanak. Kívánom, hogy legyen egészségük a tartalmas élethez! Boldog nyugdíjas éveket kívánok! – mondta el ünnepi beszédében Kovács Zsolt Vilmos polgármester..

Aranylakodalmukat ebben az évben ünneplő házaspárokat köszöntöttünk:

Viljovácz Istvánné Gergely Anna és Viljovácz István 1969. március 15-én

Földi Józsefné Kovács Mária és Földi József 1969. május 24-én,  Perecz Lászlóné Bakonyi Ilona és Perecz László 1969. szeptember 27-én kötöttek házasságot.

Jó egészséget, boldogságot kívánunk!

Az elmúlt év hagyományait követve az ünnepség előtt köszöntöttük településünk legidősebb lakóját Léránt Kálmánnét, Paksi Károlynét és Fekete Istvánt, akik már betöltötték 90. életévüket. A megjelentek között a legidősebb Ságodi József (89 éves), akit családja kíséretében láttuk vendégül, őt ott köszöntöttük.

Jó egészséget és hosszú boldog életet kívánunk!