Ezüst Erdő Szabadidős Egyesület

Eszközpark fejlesztése az Ezüst Erdő Szabadidős Egyesületben

Egyesületünk a Vidékfejlesztési Program keretén belül a Szinergia Egyesület működési területén meghirdetett VP6-19.2.1.-82-8.1.9-21 kódszámú Helyi fejlesztések támogatása című felhívásra támogatási kérelmet nyújtott be, amelyet az Irányító Hatóság támogatásra alkalmasnak minősítette.

A támogatás keretein belül egyesületünk 1 233 180.-Ft vissza nem térítendő támogatásban részesült.

A projekt keretében irodai eszközöket: számítógép asztalt, irodai széket, nyomtatót, laptopot szeretünk be, valamint egyesület rendezvényeinek lebonyolításához szükséges rendezvénysátrakat és fényképezőgépet, amelynek segítéségével munkásságunkat tudjuk dokumentálni és népszerűsítő anyagokat tudunk készíteni.

  A projekt megvalósulásával egyesületünk eszközparkja jelentősen fejlődött. Szükségünk van megbízható stabil számítógépre, nyomtatóra, illetve a megvásárolt eszközök elhelyezésére szolgáló íróasztalra az adminisztrációs feladatok, szerkesztési munka ellátására. Az eszközök kiválasztásánál figyelme vettük az energiatakarékosságot. Az eszközök kiválasztásánál fontos szempont volt, hogy az eszközök garanciálisak legyenek. A fejlesztés hatására munkánkat gyorsabban, hatékonyabban, az innovatív új eszközökkel energiatakarékos módon tudjuk végezni. A fejlett eszközparkkal az online térben is jobban jelen tudunk lenni, amelynek köszönhetően a fiatalabbakkal is jobban tudunk kommunikálni, szélesebb bázisok tudják nyomon követni munkásságunkat, közelgő rendezvényeinket, eseményeinket.