BALLAGÁS AZ ISKOLÁBAN

A tanulmányok lezárásának ünnepi eseménye a Ballagás, amire gyerek, szülő, pedagógus örömmel készül. Az ünnepség elején a végzős nyolcadik osztály ballagási dalokat énekelve végigjárta a termeket, hogy elköszönjön egykori iskolájától. A 8. osztályosok búcsúzóját Juhász Réka tolmácsolta, a diákok nevében Hegedüs Petra köszönt el. Hajdú Szilvia tagintézmény-vezető személyre szólóan búcsúzott a 8. osztályosoktól. Különös hangulat kerített mindenkit hatalmába, sokan elérzékenyültek. Az eseményt Kelemen Cintia, Rédai Jázmin és Orgyán Achilles szavalatai színesítették.
Az intézmény-vezető tanévzáró beszédét követően, a jutalomkönyvek átadása következett:
A második osztályból:
Takács Nimród kitűnő tanulmányi eredményéért, szorgalmáért, tanulmányi versenyeken elért eredményeiért.
Orbán József jeles tanulmányi eredményéért, szorgalmáért, tanulmányi versenyeken való szerepléséért.
A harmadik osztályból:
Tokovics Zsófia Emma példás magatartásáért és szorgalmáért, jeles tanulmányi eredményéért, közösségi- és sportmunkájáért.
 
Megyer Milán Bence példás szorgalmáért és jeles tanulmányi eredményéért, tanulmányi versenyen való szerepléséért.
A negyedik osztályból:
Schludt Abigél kitűnő tanulmányi eredményéért, példamutató magatartásáért és szorgalmáért, versenyeken-sportversenyeken való eredményes szerepléséért, közösségi munkájáért.
Grósz Hanna kitűnő tanulmányi eredményéért, példamutató magatartásáért és szorgalmáért.
Bóni Luca jeles tanulmányi eredményéért.
Kelemen Milán jeles tanulmányi eredményéért, sportversenyeken való eredményes szerepléséért.
A hatodik osztályból:
Kelemen Rebeka kiváló tanulmányi eredményéért, példamutató magatartásáért és szorgalmáért, versenyeken való eredményes szerepléséért, közösségi munkájáért.
Bóni Gergő jeles tanulmányi eredményéért, ünnepi műsorokon való szerepléséért, közösségi munkájáért.
A hetedik osztályból:
Hegedüs Petra kitűnő tanulmányi eredményéért, példamutató magatartásáért és szorgalmáért, kimagasló közösségi munkájáért.
A nyolcadik osztályból:
Kelemen Cintia példamutató magatartásáért és szorgalmáért, jó tanulmányi eredményéért, kiemelkedő közösségi és sportmunkájáért.
Juhász Réka példamutató magatartásáért, jó tanulmányi eredményéért, közösségi munkájáért.
A Lengyeltóti János Emlékplakettet az idei tanévben a tantestület egybehangzó véleménye alapján Kelemen Cintia kapta nyolc éven át tartó példamutató magatartásáért, szorgalmáért, versenyeken való folyamatos és sikeres részvételéért, valamint az iskola és az osztály közösségi- és sportéletében való aktív tevékenységéért.
Az Év tanulója Díjat Hegedüs Petrának adták át, példamutató magatartásáért, szorgalmáért, közösségi munkájáért, versenyeken való aktív részvételéért, hét éve kitűnő bizonyítványáért.
Az Év Sportolója Díjat idén Tormási Miklósnak ítéltek oda. Miki a nyolc év során aktívan részt vett az iskola sportéletében, és három évvel ezelőtt bejutott az országos döntőbe is svéd váltófutásban.
A 2018/2019-es tanévben egy Év Sportolója Különdíjat is átadtak. Katona Katinka nyerte el ezt az elismerést, hiszen 600 méteres futásban bejutott a Kis iskolák Atlétika Diákolimpia országos döntőjébe.
A Bozsik leány labdarúgó tornákon, több éven keresztül nyújtott egyenletes, jó teljesítményéért az MLSZ különdíjában részesült Kelemen Cintia.
A Szülői Munkaközösség Díját, amely 10.000 forintos vásárlási utalvánnyal is jár, Juhász Réka vehette át kimagasló közösségi munkájáért, rendezvényeken való aktív részvételéért, segítőkészségéért.
Az Év Szülője Díjat az idei tanévben Hollósiné Patkó Marianna kapta az iskoláért, a gyerekekért folytatott önzetlen munkájáért és segítségéért.
Az Év Tanára Díjat Papp Orsolya vehette át.
A tanévet Fónai Korina Zanfira és Dobos Bence első osztályos tanulók vidám szavalatai zárták.